El meu pensament em porta, sovint, a reflexionar sobre els treballs de cultura popular i els seus conreadors, escriptors, artistes i esportistes. Molts valors de les lletres, les arts i els esports no reben l’atenció que penso es mereixen. Potser no són genials en la forma, però, sovint, ho són en el fons. I el fons és la font i la humilitat la seva grandesa. Amb la mateixa humilitat he obert aquest blog.

dimecres, 19 de març del 2014

Concurs de poesia jove Niu d’art poètic

              
  Bases

A.- Hi poden participar els joves, nois i noies, que hagin complert el 18 anys i no compleixin els 26 durant l’any 2014.

B.- Els treballs, escrits en català i en format de llibre, amb un mínim de 250 versos i un màxim de 400. Es recomana que els poemes siguin preferent ment curts.

C.- Tema lliure.

D.- Es presentaran quatre còpies degudament relligades i amb suport informàtic, llapis o CD. Enviar els originals a Joan Sala Vila, membre responsable del premi de Niu d’art, C/ Roger de Flor 68 escala A 4 art. 1 a. 08401 Granollers.

E.- El premi consistirà en la publicació del llibre guanyador. Els drets d’autor de la primera edició seran de l’entitat organitzadora i a partir de la segona edició pertanyen a l’autor. Si desprès de la primera edició l’autor pel seu compte en fa una altra els drets sòn tots seus i només ha de fer constar el nom del premi

F.- Termini de presentación: 30 de juny de 2014.

G.- El veredicte es donarà a conèixer en la Festa de Parets Poble Lector, del més d’octubre de 2014.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada