El meu pensament em porta, sovint, a reflexionar sobre els treballs de cultura popular i els seus conreadors, escriptors, artistes i esportistes. Molts valors de les lletres, les arts i els esports no reben l’atenció que penso es mereixen. Potser no són genials en la forma, però, sovint, ho són en el fons. I el fons és la font i la humilitat la seva grandesa. Amb la mateixa humilitat he obert aquest blog.

dilluns, 11 d’agost del 2014

RETRATS DE RIURE

 
Una exposició de Marius Gómez que estudiava el somriure de persones amigues, captant la imatge fotogràficament en l’instant adhient i definitori. Un treball pacient en el que l’art de la paciència hi jugava un paper protagonista al costat de l’habilitat per induir al fotografiat el somriure fotogràfic buscat. Una col·leció de vint-i-cinc fotografíes de persones amigues amb inquietuds artístiques per crear a duo l’obra d’art. Màrius Gómez, fotògraf i artista busca en el caliu humà els motius inspiradors. Persona inquieta, la cultura expressió però també vida i la seva galería d’art, la galería més petita del món, s’ha guanyat un merescut espai en els cercles artístics. Treballador incansable descobreix models insospitats, siguin persones, siguin objectes i espais. L’exposició RETRATS DE RIURE, celebrada del 18 de juny al 3 d’agost de 2014 propicià una trobada inaugural força especial amb la presència dels retratats, amb les explicacions de Marius i particulatment amb els intercanvis d’opinions i comentaris des de situacions personals a fets ocorreguts amb motivacions de tota mena, però d’una manera especial en el món de la cultura. Tothom hi aportava el seu punt de vista i era curiós com s’analitzava i valorava els diferents somriures exposats. Per millor aconseguir l’objectiu programat la fotografía reproduia nomès el rostre per d’aquesta manera ser més fid 
el a la idea original. I a fe que ho aconseguí. No cal dir que la satisfacció dels retratats era gran amb el detall d’obsequiar a cadascun/a amb una còpia. Visitar ESPAIGARUM c/ Anselm Clavè 6, Lliçà d’Amunt és una alenada d’aire fresc i una empenta espontània per endinsar-se més en el món cultural.
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada