El meu pensament em porta, sovint, a reflexionar sobre els treballs de cultura popular i els seus conreadors, escriptors, artistes i esportistes. Molts valors de les lletres, les arts i els esports no reben l’atenció que penso es mereixen. Potser no són genials en la forma, però, sovint, ho són en el fons. I el fons és la font i la humilitat la seva grandesa. Amb la mateixa humilitat he obert aquest blog.

diumenge, 5 de juliol del 2015

CONCURS DE POESIA NIU D’ART DE PARETS DEL VALLÈS



Amb motiu de la Festa de la Poesia que se celebra cada any el més d’octubre es convoca un concurs de poesia en català. D’acord amb les bases que podeu consultar a la web niudart.entitats.parets.org, les normes són: A) poemes de tema lliure, en català, i que no superin els 32 versos. B) es presentaran quatre còpies sense signar i amb un sobre amb les dades. C) el termini de presentació és el 31 de juliol de 2015. D) el lliurament de premis, el 24 d’octubre de 2015 a les 18 h., al Teatre de Cal Rajoler. E) els premis són: Primer: 600 €, segon: 300€ i tercer. 200€. F) per a més seguretat podeu enviar els poemes a Carme Manau, Niu d’Art Poètic, C/ Sant Antoni 30, 08150 Parets del Vallès. G) Els guanyadors es comprometen a llegir el seu poema, condició per rebre el premi, en cas de no poder assistir s’ha de comunicar justificant l’absència.
Com a membre del Niu d’Art de Parets i seguidor dels vostres poemes en les xarxes, us envio aquesta nota per animar-vos a participar. Si les cartes arriben passada la data de 31 de juliol, allò important és que el segell de correus del dia de l’enviament sigui anterior al 31 o al mateix dia.
Una cordial salutació a tots els amics de la poesia.
Joan Sala Vila, membre de la Junta del Niu d’art.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada